Tutuş’tan son İzmit yürüyüşü! Kutlamalara davet etti

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, propaganda yasağı öncesi İzmit Yürüyüş yolunda yürüyüş gerçekleştirdi

Saat 18.00’da başlayan propaganda yasağı öncesi AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, İzmit’te yürüyüş gerçekleştirdi. Tutuş’un yoğun katılımlı gerçekleşen yürüyüşünde Kocaeli Milletvekilleri Saadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti MKYK üyesi İlyas Şeker, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

SONUNA KADAR YÜRÜDÜLER

İzmit Merkez Bankasından başlayan yürüyüş Cumhuriyet Bulvarının sonuna kadar devam etti. AK Parti Bayrakları ve müzik eşliğinde yürüyen partililer Recep Tayyip Erdoğan ve Muharrem Tutuş sloganları attı.

KUTLAMALARA DAVET ETTİ

Yürüyüşün ardından konuşan Tutuş, "2 aydır bizlerle çalışan bizlere dua eden bu yürüyüşün parçası olan İzmitli hemşerilerimize teşekkür ederim. Bu yürüyüşün neticesini hepimiz beraber alacağız inşallah. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek. Bütün İzmit kazanacak. Yarın ki sandığın neticesini gösterdiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Yarından itibaren İzmit'i, İzmit'in çocuklarına yakışır şekilde yönetmeye başlayacağız. Kentimizin kazancı olacak seçimin kutlamalarına her birinizi davet ediyorum. İftarımızı da sizinle planlayıp Belsa Plaza'da yapmaya hepinizi davet ediyorum. Akşam evinize gittiğinizde yakınlarınızdan başlayarak son görüşmelerinizi de yapın. Yarın akşam İzmit'te Cumhur İttifakı kadroları ile Belsa Plaza'da buluşmak üzere" dedi.

“BELSA’YI GERİ ALACAĞIZ”

Tutuş'un ardından konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Tahir Büyükakın, "Bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Bu kentin her noktasında yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlattık. İyiliğin hakim olması için elbirliği ile mücadele ettik. Biz söyleyeceğimizi söyledik şimdi sıra halkımızda. İnşallah Cumhur İttifakı birinci çıkacak ve Belsa'yı geri alacağız" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber