Üç ilçeye ASM geliyor

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü üç aile sağlığı merkezinin yapılacağını açıkladı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü aile sağlığı merkezlerinin yapılacağını açıkladı. Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Derince'nin İshakçılar mahallesine, Dilovası'na ve Gebze'ye aile hekimleri ile birlikte, acil sağlık hizmetleri istasyonunun yapılacağını açıkladı.

İSHAKÇILAR'A

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü'nün ilanına göre, Derince'nin İshakçılar mahallesine iki aile doktorlu Aile Sağlığı Merkezi ve Dilovası'na da beş aile hekimli aile sağlığı merkezinin ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun yapılacağını ayrıca Gebze'ye de 9 aile hekiminin olacağını duyurdu.

26 MART'TA

Derince'de 290 metrekarelik bir alanda yapılan olan İshakçılar ASM'nin ihale tarihi 26 Mart olarak açıklanırken, 11.00'de başlayacağı belirtildi. İhale, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Biriminde yapılacak.

DİLOVASI 29 MART'TA

Dilovası'nda ise 5 aile sağlık merkezinin yapılacağı bin 659 metrekarelik alana yapılacak olan sağlık hizmet binasının 112 ASHİ binanınsın 29 Mart'ta ve saat 14.30'da Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Biriminde düzlenecek.

GEBZE'YE 9 DOKTORLU

Gebze'de ise 9 hekimli Gebze Ensar Öğüt ASM ise 750 metrekarelik bir alana yapılacak ve ihalesi 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Biriminde gerçekleştirilecek.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1441675/ihale-duyurulari-yapim-ve-insaat-ihaleleri-hizmet-binasi-yaptirilacaktir

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber