Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür yarışmasında ödüller sahibini buldu

Server Yaşam Vakfı tarafından bu sene 11.si düzenlenen Ufka Yolculuk-11 Bilgi ve Kültür Yarışması Başiskele’de 4 ayrı kategoride, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Yetişkin düzeyindeki öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Server Yaşam Vakfı tarafından bu sene 11.si düzenlenen Ufka Yolculuk-11 Bilgi ve Kültür Yarışması, Başiskele’de dört ayrı kategoride gerçekleştirildi. İlkokul, ortaokul, lise ve yetişkin düzeyindeki katılımcılar, Lider İzcilik Spor Kulübü Başiskele Temsilciliği tarafından organize edilen yarışmaya katıldı.

HER YIL FARKLI KONU

Her yıl farklı bir konunun işlendiği yarışmada, bu yılın teması "Ramazan" olarak belirlendi. İlk düzenlendiği yıldan bu yana yaklaşık 5 milyon kişinin katılım sağladığı Ufka Yolculuk, yarışmacıların kitap okuma alışkanlığı kazanmasını ve sahih kaynaklarla doğru bilgiye ulaşarak kendilerini geliştirmelerini hedefliyor.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Yarışma sonuçlarının açıklanmasının ardından, ödüller düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi. Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, yarışmacılar ve aileleri katıldı. Protokol konuşmalarının ardından ödüller, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kocaeli Eski İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Başiskele İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferhat Solakoğlu, Lider İzcilik Spor Kulübü Başiskele Temsilcisi Kürşad Güzel ve Ufka Yolculuk İlçe Temsilcisi Dr. Adil Gündoğan tarafından verildi.

35 KİŞİYE ÖDÜL VERİLDİ

Programda, ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin kategorilerinde ilk beşe giren yarışmacılar ödüllerini aldı. Ayrıca, danışman kategorisinde ilçe genelinde en çok yarışmacı kaydeden 15 danışmana ödüller verildi. Toplamda 35 kişiye ödüller takdim edildi. Programın sunuculuğunu Muhammed Esad Çelik gerçekleştirdi. İşte yarışmanın ilçe sıralaması:

İlkokul Kategorisi

  1. Hamza Kılıç
  2. Yiğit Korkmaz
  3. Simay Yuvarlaklar

Ortaokul Kategorisi

  1. Sümeyye Ece
  2. Z. Betül Gülecen
  3. M. Said Bayındır

Lise Kategorisi

  1. Metin Aynacı
  2. Elif Özkaradeniz
  3. Didenaz Akdağ

Yetişkin Kategorisi

  1. Burhanettin Coştan
  2. Saliha Alçiçek
  3. Edibe Polat

Danışman Kategorisi

  1. Burhanettin Coştan
  2. Hamdi Niğdelioğlu
  3. Salih Biçer

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber