Ünlü yönetmenden kötü haber! Tomris Giritoğlu hayatını kaybetti

Uzun süredir kanserle savaşan ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Tomris Giritlioğlu, 67 yaşında hayatını kaybetti.

Acı haberin ardından Cansel Elçin, sosyal medya hesabında uzun ve duygusal bir veda mesajı yayımlayarak Tomris Giritlioğlu'na olan minnetini ve sevgisini dile getirdi. Elçin'in mesajı şu sözlerle başladı:

“Mentorum, mesleki annem, hayatıma ve kariyerime dokunan en önemli insanlardan biri... Ülkeme tekrar dönmemi sağlayan, beni kendi kimliğimle buluşturan sendin. Eğer sen olmasaydın, bugün burada olamazdım. Sana ne kadar teşekkür etsem az. Yıllar boyunca senin yol göstericiliğin, desteğin ve sevginle büyüdüm, olgunlaştım. Sensiz olmanın nasıl bir acı olduğunu tarif etmek zor. Yokluğun içimi kahretti, yüreğimde derin bir boşluk bıraktı. Artık sadece geride kalan anılarımızla avunacağım."

ELVEDA TOMRİS...

Cansel Elçin, Tomris Giritlioğlu'nun hayatındaki etkisini vurgulayarak mesajına şöyle devam etti: "Seninle geçirdiğimiz her an, her proje, her sohbet bana çok şey kattı. Öğrettiklerin, bana kattığın değerler, yönlendirdiğin yollar hayatımın dönüm noktaları oldu. Seni çok sevdim ve hep seveceğim. Senin izlerinle dolu olan hikayelerimi, anlatmaya devam edeceğim. Senin varlığın, her kelimede, her sahnede, her karakterde hep hissedilecek. Yokluğun bir eksiklik olsa da, bıraktığın izler asla silinmeyecek."

Elveda Tomris, senin hatıran hep canlı kalacak. Işığın daima yolumuzu aydınlatacak."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber