Uzun yıllar belediyede çalıştı! Barış Tatoğlu aday adayı oldu

Uzun yıllar Gebze Belediyesinde görev yapan Barış Tatoğlu, Gebze Belediye Başkan adayı adayı oldu

21-28 Kasım tarihleri arasında yapılabilecek Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylık başvuruları sürüyor. CHP'li Eski Gebze Zabıta Başkomiseri Barış Tatoğlu, Gebze Belediyesi için aday adayı oldu. Aday olacağını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından duyuran Tatoğlu, bugün ilçe binasına giderek başvuru aday adayı dosyalarını ilçe başkanı Gökhan Orhan’a teslim etti. Tatoğlu aday adaylığı sloganı olarak ise ‘Bir kişi değişecek, Gebze değişecek’ sözünü kullandı.

BARIŞ TATOĞLU KİMDİR?

1959 yılında Rize İkizdere'de doğan Barış Tatoğlu, İlk ve orta öğrenimini İkizdere'de tamamladıktan sonra, lise eğitimini Rize Lisesi'nde sürdürdü ve akabinde Anadolu Üniversitesi'nde işletme alanında eğitim aldı.

1979'da ailesiyle birlikte Gebze'ye yerleşen Tatoğlu, Gebze Belediyesi bünyesinde düzenlenen sınavları başarıyla geçerek belediyede memuriyete adım attı. Dilovası'nda yer alan Nasaş Alüminyum Fabrikasında yöneticilik yaptı. Gebze Belediyesinde Halk Ekmek, Zabıta, İmar ve Ruhsat Müdürlükleri gibi çeşitli kritik departmanlarda uzun yıllar görev yaptı. Barış Tatoğlu, Belediye yönetimlerindeki değişimlerle birlikte Çayırova, Mollafeneri, Beylikbağı ve daha birçok bölgede etkinlik gösterdi.

Tatoğlu, aynı zamanda, Gebzespor'da dört yıl boyunca hem amatör hem de profesyonel futbol oynadı ve Gebze Belediyesi bünyesindeki spor kulüplerinde aktif olarak yer aldı. Futbolun yanı sıra masa tenisi, voleybol, atletizm gibi alanlarda antrenörlük ve kulüp yöneticiliği yaptı. 2023 yılında belediyeden emekli ulan Tatoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber