Vali Yavuz bildiğiniz gibi

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturuyla, 2004 yılından beri başarıyla uygulanan vatandaşın gönlünü kazanabilmek ve Devlet ile olan bağını güçlendirmek için oluşturulan Vali Seddar Yavuz’un örnek projesi “Gönülden Gönüle” Kocaeli’de devam ediyor.

Devletimizin sıcak ve şefkatli yüzünü yansıtmayı, ihtiyaç ve sorunları çözmeyi, toplumsal değerleri hissettirmeyi amaçlayan projede aileler evlerinde ziyaret edilip, hal ve hatırları

sorulmakta, dertleri, sorunları ve talepleri varsa bunlar dinlenerek yerinde görülüp çözülmesi noktasında hassasiyet gösterilmektedir.

GEBZE'DE 7 HANE ZİYARET EDİLDİ

Bugün Gebze ilçesinde bir dizi program gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, Devletin şefkatine ihtiyacı olan aileleri de unutmayarak 7 haneyi ziyaret edip onların dertleriyle hemhal oldu, durumlarını yerinde inceledi. ‘Devlet, Millet için vardır’ düsturuyla çıktığımız bu yolda kimsesizlerin kimi olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı mutlu etmek sorunlarına ortak olmak ve çözüm getirmek bizim görevimizdir.” diyen Vali Yavuz, konuk olduğu ailelerle bir süre hasbihal edip, onlardan gelen talepleri dinledi, ihtiyaçların giderilmesi noktasında yetkililere talimatlar verdi. Ziyaretleri esnasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal edip, çocuklara da kitap ve hediyeler veren Vali Yavuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Valiliğimiz koordinasyonunda başlatılan ‘Her Eve Bir Bayrak As’ kampanyası kapsamında bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrağımızı vererek coşkuya ortak olmaya davet etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber