Vali Yavuz emniyet ve jandarma personeli ile bayramlaştı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, bayram ziyaretleri kapsamında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personelleri ile bayramlaştı. Vali Yavuz Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nda askerler ile bayramlaştı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt ev sahipliğinde gerçekleşen bayram ziyaretinde Vali Yavuz’a Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanı tümamiral Erhan Aydın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık eşlik etti. Asklerler ile tek tek bayramlaşan Vali Yavuz yaptığı konuşmada askerliğin öneminden bahsederek “Biz ordusu olan bir millet değiliz, milleti ordu olan bir milletiz. Gerektiğinde hepimiz birer asker olmaya hazırız” dedi.

179. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Ziyaretin ardından protokol üyeleri İl Emniyet Müdürü Faruk Karadıman ev sahipliğinde Polis Sosyal Tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. Vali Yavuz’a Deniz Eğitim ve Öğretim Garnizon Komutanı tümamiral Erhan Aydın,İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt , Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık eşlik etti. Emniyet Personelleri ile tek tek bayramlaşan Vali Yavuz, polislerin 10 Nisan kuruluş yıldönümünü de tebrik etti. Vali Yavuz yaptığı konuşmasında polisliğin önemine değinerek polislere emekleri için teşekkür etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber