Vatandaşlar Mağdur: Kartepe'de elektrik krizi!

Kocaeli genelinde yaşanan elektrik sorunları, özellikle Kartepe ilçesi ve çevresindeki bölgelerde devam ediyor.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde elektrik kesintisi yaşayan vatandaşlar, sabah saatlerinden beri elektriklerin hala gelmemesi nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Çamlık Caddesi'nde başlayan kesinti, hava sıcaklıklarının yüksek olduğu bu günlerde özellikle elektronik eşyalar için ciddi bir risk oluşturuyor.

SEDAŞ'TAN NET BİLGİ YOK

Kesinti süresince yaşanan gidip gelen elektriklerin eşyalara zarar verdiğini ve buzdolaplarındaki gıdaların da çöpe gitmesine neden olduğunu belirten vatandaşlar, SEDAŞ'ı defalarca aramalarına rağmen kesintinin ne zaman giderileceği konusunda net bir bilgi alamadıklarını dile getiriyorlar.

ARIZA DENİLEREK GEÇİŞTİRİLİYOR

Kartepe'de elektrik kesintilerinin genel bir sorun olduğunu ifade eden vatandaşlar, her aradıklarında kesintinin geleceği saatin sürekli olarak ertelendiğini ve "arıza" denilerek geçiştirildiğini söylüyorlar. Vatandaşlar, doğa olaylarına bağlı oluşan kesintilerin normal karşılanabileceğini ancak bu kadar uzun süreli kesintilerin acil bir şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguluyorlar.

MAĞDUR EDİLDİ

Geçtiğimiz gün saat 15:00'ten itibaren başlayan elektrik kesintisinin gece saat 00:15'a kadar gelmemesi üzerine Vatandaşlar, elektrik şirketi olan 186'yı aradıklarında kesintinin çözüleceği bilgisini aldıklarını ancak sürekli güncellenen tahminlerle sonuç alamadıklarını belirtiyorlar.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber