Yeni haftanın tahmin raporunu yayımladı: Kocaeli'de bu hafta nasıl hava olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'de yeni haftanın hava tahmin raporu yayımlandı. Yayınlanan yeni tabloya göre, Kocaeli'de sıcaklıkların 1 ila 9 derece arasında olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'ye dair hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin yayınladığı yeni listeye göre, Kocaeli'de sıcaklıkların 1 ila 9 derece arasında değişmesi beklenirken, yağmur da bekleniyor.

PAZARTESİ YAĞMUR BEKLENİYOR

Kocaeli'de yeni haftanın ilk gününde hafif yağmur beklenirken, sıcaklığın ise Pazartesi günü gündüz 7, gece ise 6 derece olacağı tahmin ediliyor. Yeni haftada Salı günü az bulutlu bir havanın olması tahmin edilirken, gündüz 8 derece sıcaklık, gece de 1 derece sıcaklık olacağı bekleniyor.

CUMA GÜNÜ YAĞIŞ VAR

Kocaeli'de Çarşamba günü sıcaklığın gündüz saatlerinde 8, gece ise 4 olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Perşembe günü şehirde sıcaklığın gündüz 9, gece de 3 derece beklenmesinin yanı sıra yağmurun da olacağı tahmin ediliyor. Kocaeli'de Cuma günü ise sıcaklığın gündüz 9 derece olması beklenirken, gece de 7 derece sıcaklığın olacağı bekleniyor. Kocaeli'de Cuma günü yağışlı bir olması tahmin ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber