Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekilli Aşıla'dan Kocaeli-Sakarya çıkarması

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, MKYK üyesi Basri Çayır ve Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Arınç ile birlikte, Kocaeli'de Çorum'lu hemşerileriyle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Basri Çayır ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Gençlik kolları başkanı Yusuf Arınç ve ekibi ile birlikte Çorum’lu hemşerileri ile bir araya geldi. Aşıla, Programı sonrasında Yeniden Refah Partisi'nden Kocaeli Miletvekili adayı olan geçmiş dönem İl başkan yardımcısı Mali Müşavir Murat Doğru’nun babaannelerinin vefatı dolayısıyla başsağlığı ziyaretlerinde bulundu.

YOĞUN İLGİ

Yoğun program içinde olan Mehmet Aşıla daha sonrasında Sakarya İl Başkanlığı'nın İl divanına katıldı. Sakarya İl Divanı'nda büyük ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekilli Mehmet Aşıla, Sakarya Kadın Kolları ile Gazze de yaşanan katliam için yapılan eylemlere iştirak etti. Aşıla yaklaşan seçim gerekçesiyle Kocaeli'yi daha çok ziyaret edeceğinin altını çizdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber