Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Basri Çayır'dan 15 Temmuz Mesajı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Basri Çayır-15 Temmuz mesajı yayınlandı.

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Basri Çayır, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Çayır, darbenin milli iradeye karşı yapıldığını vurgulayarak, olayın arkasında uluslararası düzeyde etkili olan güçlerin bulunduğunu iddia etti.

2016'DAKİ DÜŞÜNCEMİZ NEYSE ŞİMDİ DE O

15 Temmuz darbe girişimi direk milli iradeye milletin hür iradesine karşı yapılmıştır.

Üst akıl olarak dünyayı yönetmek gibi bir düşünceyi kendilerine amaç edinmiş sapkın satanist Siyonist güçlerin aklıyla hareket eden Amerikan iş birlikçilerinin alet olduğu bir girişimdir. 15 Temmuz 2016’da sokağa çıkarken ki düşüncemiz neyse bugünkü düşüncemiz de aynıdır.

GEÇMİŞTEN DERS ALINMALI

Lâkin şu da çok önemlidir ki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’nın 1969 yılında Milli Görüş Hareketi’ni başlatırken söyledikleri ve ömrü boyunca mücadelesini ettiği fikirler bugün uygulanmadıkça bu ve benzeri girişimlerin tekrar yaşanması olasıdır. Bu ve benzeri girişimlerin bir daha olmaması için geçmişten ders alarak tedbirlerimizi alarak ona göre bir yönetim yapılmalıdır.

15 TEMMUZ'DA SOKAKTA OLACAĞIZ

Bu darbe girişimi milletin refahına karşı yapılmış olup sadece bir grup tarafından değil sağcısı solcusu olmadan vatanını milletini seven herkes tarafından lanetlenmelidir ve bizler de vatanını seven milletini seven milli görüşçüler olarak bu darbeyi dün de lanet ledik bugün de lanetleyeceğiz bizler her 15 Temmuz’da olduğumuz gibi bu 15 Temmuz’da da sokakta olacağız vatanımızın milletimizin bayrağımızın devletimizin yanında olacağız

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber