Yine provokasyon! Kocaeli Valiliğinden açıklama geldi

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimizin ardından sosyal medya hesaplarının birçoğunda "Bizim askerimiz şehit olurken, beslediğiniz Araplar ne yapıyor?" ifadeleri sonrasında Kocaeli Valiliği açıklama yaptı.

Pençe- Kilit Harekat bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından sosyal medyadaki birçok hesapta " "Bizim askerimiz şehit olurken, beslediğiniz Araplar ne yapıyor?" ifadelerine ilişkin Kocaeli Valiliği açıklama yayınladı.

Kocaeli Valiliği yayınladığı açıklamada; "Bazı sosyal medya ve X hesaplarında paylaşılan yabancıların eğlenme görüntüleri doğrultusunda emniyet birimlerimizce bahse konu videoyu çeken ve 25.12.2023 günü kendi hesabında paylaşan kişiye ulaşılmıştır.

"BİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR"

Alınan bilgiler doğrultusunda; söz konusu video da bulunan yabancı uyruklu kişilerin 25.12.2023 günü akşam saatlerinde düzenledikleri doğum günü etkinliğinde eğlendikleri, paylaşımlarda iddia edildiği gibi Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Mehmetçiklerimizle bir ilgisinin olmadığı tespit edilmiştir. Halkımızı yanlış yönlendiren ve maksatlı olarak yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini istirham ediyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/kocaelivaliligi/status/1746255898153038091

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber