YouTube Premium'a zam mı geldi, fiyatları ne kadar oldu?

Dünyanın önde gelen platformlarından YouTube hizmetinde bulunan Premium servisine zam geldi. Yapılan zamla birlikte fiyatların ne kadar olduğu merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Son aylarda artan döviz kuru nedeniyle pek çok popüler hizmet zamlandı. Kısa süre önce buna YouTube da katıldı. Dünyanın en büyük video paylaşma platformu YouTube, Türkiye’deki Premium hizmetinin fiyatı için zam kararı aldı.

MİLYONLARCA ABONESİ VAR

YouTube tarafından sunulan Premium servisi kullanıcıya pek çok avantaj sunuyor. Bu avantajlar arasında en sevileni ise hiç şüphesiz reklamsız şekilde video izleyebilme. Bununla beraber hizmetin daha sonra internet bağlantısı olmadan izleyebilmek için video indirebilme, arka planda oynatma ve kaldığınız yerden devam etme gibi sevilen avantajları da var. Dünyada milyonlarca abonesi olan bu hizmet kısa süre önce Türkiye’de zamlandı.

AİLE PLANI 110 TL'Yİ AŞTI

Yapılan güncellemenin ardından YouTube Premium hizmetinin Bireysel abonelik türü fiyatı 29,99 TL’den 57,99 TL’ye yükseldi. Birden fazla kişinin kullanacağı durumda tercih edilen YouTube Premium Aile planının fiyatı ise 59,99 TL’den 115,99 TL’ye çıktı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber