Youtube'da skandal kanal: Çocuklar tehdit altında

Boş zamanlarını YouTube'da geçiren çocuklar ne kadar aileleri tarafından kontrol altında tutulmaya çalışılsa da çocuklar bazı uygunsuz kanallar yüzünden büyük tehdit altında.

6.06 milyon abonesi olan Dila Kent kullanıcısının Oyun Kent adlı kanaldaki çocuklara yönelik skandal video içerikler ifşa oldu. Ağırlıklı olarak kız çocuklarına yönelik içeriklerin olduğu kanalda yayınlanan videoların uygunsuz hareketler ve cinsellik imaları büyük tepki çekti.

VİDEODAKİ SKANDAL İÇERİKLER ORTAYA ÇIKTI

Sertaç Abi isimli bir twitter kullanıcısı, Dila Kent isimli bir YouTube kanalındaki skandalı ifşa etti. Genellikle kız çocuklarına hitap eden oyun ve eğlence videoları yükleyen kanaldaki içerikler incelendiğinde skandal ortaya çıktı.

UYGUNSUZ KONULARI ELE ALIYOR

Açıldığı günden bu yana 7,7 milyar kez izlenen ve iki kanalda toplamda 1500 videosu bulunan içerikler, genellikle aşk ve ilişkiler gibi konuları ele alıyor. Son bir ayda 350 milyondan fazla izlenen kanaldaki videoların detayları ise büyük tepki çekiyor.

“KURYEYLE CİLVELEŞECEĞİM Kİ DAHA ÇOK TAKİPÇİ GELSİN”

Paylaşılan videoların birinde "Eve gelen kuryeyle cilveleşeceğim ki daha çok takipçi gelsin" deniyor ve kapı açıldıktan sonra 'twerk' olarak bilinen dans yapılıyor.

Başka bir videoda ise odasına koyduğu telefonla canlı yayın açan karakter garip hareketler yaparak, "Takipçilerim artıyor, Instagrammer olacağım" diyerek kız çocuklarına olumsuz davranışları örnek olarak sunuyor.

TANIMADIĞI TAKİPÇİSİYLE DİREKT ÖPÜŞMEYE BAŞLIYOR

Başka bir videoda ise küçük çocuklara olumsuz örnek teşkil edecek içeriklere devam ediliyor. Ünlü olmanın 'kendince' yollarını gösteren içerik üreticisi Dila Kent, bu kez evine gelen ve hiç tanımadığı takipçisine kapıyı açtıktan sonra direkt öpüşmeye başlıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber