YRP’nin Kocaeli’deki üye sayısını açıkladı!

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Taştan, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katıldığı etkinlikte Kocaeli’deki aday üye sayısını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan gerçekleştirdiği Kocaeli ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıttı. İkindi namazını İzmit Fevziye Camii’de kılan Erbakan daha sonra halk buluşmasına katıldı. Halk buluşmasının ardından aday tanıtım programına geçen Erbakan, daha önce duyurulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal ve İlçe Belediye Başkan adaylarının elini kaldırdı.

“22 BİN 60 ÜYE”

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını İL Başkanı Ali Taştan gerçekleştirdi. Taştan konuşmasında, “Allah’a şükürler olsun ki Türkiye 452 bin bandını geçen üyemize en büyük paydaya sahip olan Kocaeli’miz 22 bin 60 bandında üyemiz ile tam gazla geliyoruz. Biz inanıyoruz ki Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Kocaeli’de birçok belediyeyi alacağız. Tüm ilçelerimizde altın değerinde olan Prof. Dr. Doğan Aydal Hocamıza teşekkür ediyorum. 12 ilçemizde yalnız ve yalnız Yeniden Refah Dışında parti göremiyoruz. Hak davası yere düşmediği gibi Milli Görüş Sancağı Kocaeli’den başlayarak yola çıkacak” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber