'Yuvam Akarcalılar öteleniyor'

İzmit’te toplu konutların bulunduğu Yuvam Akarca’da otobüs sorunu çözülemiyor. Yuvam Akarca güzergahında çalışan 28 no’lu hattın şikayetleri bitmiyor. Gazetemize ulaşan Yuvam Akarca sakinleri, “Sürekli öteleniyoruz. Bu sorun bir türlü çözülemiyor” dedi.

İzmit'te çok sayıda vatandaşın yaşadığı Yuvam Akarca'da yıllardır otobüs sorunu çözülemiyor. 28 no'lu otobüsün şikayetleri yüzünden yolcular yakınırken gazetemize ihbarda bulunan Yuvam Akarca sakinleri, “Yuvam Akarca hattına çalışan 28 no'lu hat araçları hiçbir zaman zamanında gelmiyor. Şoförler saatlerine uymadığı için gelen otobüsler ise tıklım tıklım oluyor. Özellikle sabah saatleri ve mesai çıkışı saatlerinde bu hat çekilmez oluyor." dedi.

"ÇOK KABA DAVRANIYORLAR"

Ayrıca şoförlerin çok kaba olduğunu söyleyen Yuvam Akarca sakinleri, “Hiçbir şekilde zamanında gelmeyen 28 no'lu hat araçlarının şoförleri araca binen insanlara çok kaba davranıyor. Özellikle 65 yaş ve üstü kadın ve erkeklere olmadık hakaretler ediyorlar. Bu durumdan şikayetçiyiz ” şeklinde konuştu.

"YUVAM AKARCALILAR ÖTELENİYOR"

Sürekli şikayette bulundukları halde bir çözüm alamayan yolcular hem gitmek istedikleri her yere geç kalıp hem de kaba üsluplarla karşı karşıya da kaldığını söyleyen Yuvam Akarca sakinleri "Yuvam Akarcalılar öteleniyor. Senelerdir olan şu sorun bir türlü çözülemedi. Belediyelerimizin bu konuyu gerçekten çözmesi gerekiyor” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber