Zafer Mutlu: “Karşıyaka sahilinde neler oluyor ?”

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu Karşıyaka Sahili’nden bir gecede ağaçların söküldüğü iddia edilen alanı inceleyerek “Karşıyaka sahilinde neler oluyor?” diye sordu.

Saadet Partisi’nin Başiskele Belediye başkan adayı Zafer Mutlu Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mutlu daha sonra Karşıyaka Sahili’nden bir gecede ağaçların söküldüğü iddia edilen alanı inceledi.

MAHALLE SAKİNLERİ MERAK EDİYOR

Zafer Mutlu, mahalle sakinlerinin bu alana ne yapılacağını merak ettiğini ifade ederek vatandaşların, “Seçimlere 2 ay gibi bir süre kala burada bu denli alelacele yapılmaya çalışılanlar nedir?” diye sorduğunu söyledi.

“KISITLI BİR SAHİL ALANI VAR”

Saadet Partisi Başiskele adayı Zafer Mutlu’nun konu ile ilgili açıklaması şu şekilde: “Başiskelemiz her mahallesi ile oldukça değerli bir bölge. Karşıyaka mahallemizin kısıtlı bir sahil alanı var. Bu alanı daha verimli hale getirmek, mahalle sakinlerimizin huzurlu bir sahil havası almasını sağlamak ilk görevlerimizden olacak.

“YETKİLİLER NEDEN BİLGİ VERMİYOR?”

Ve burada yapılacak olan projeler ile alakalı öncelikli olarak vatandaşımız ile istişare halinde olmak her zaman bizim önceliğimiz olacaktır. Seçimlere az bir süre kala bu alandaki ağaçlar neden sökülmüş, park alanı neden tahrip edilmiştir ? Yetkililer vatandaşa neden bilgi vermemektedir?”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber