Zeray dökülüyor! Şikayet var

Kartepe’de bulunan Zeray Forum Anatolia sitesinde oturan bir vatandaş Zeray İnşaat’ın kendisini mağdur ettiğini ve kendisine verilen sözün tutulmadığını iddia etti.

Kartepe’de bulunan Zeray Forum Anatolia sitesinde oturan bir vatandaş ‘Zeray dökülüyor’ diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi. Yaşadığı mağduriyeti gazetemize anlatan Zeray Forum Anatolia sakini, kendisine verilen sözün tutulmadığını iddia etti.

“ANNEM SANİYELER İLE KURTULDU”

İşte o iddia: “Kartepe Zeray Forum Anatolia sitesinde oturuyorum. 2 hafta önce yoğun bir dolu yağmıştı. Bu doluda terasın üzerinde olan süs plaka terasıma düşüyor. Bu süs düşmeden az önce annem terasa çamaşırları toplamaya çıkıyor. Annem saniyeler ile kurtuluyor. Ağır bir şey düşen şey. Annemin üzerine de düşebilirdi.

“HABER YAPTIRMAMAMI İSTEDİLER”

Bu ağır süs tüm bloklarda düşmüş. Zeray geldi bu plakaları tamir etti. Ancak çadırım zarar gördü ve kırıldı. Bana yenisinin alınacağını söylediler. Mağduriyetimi gidereceklerini söylediler. Haber yaptırmamamı ve dava açmamı istediler. Fakat 2 haftadır telefonlarımı açmıyorlar. Sonra saha şefi Harun beni aradı.

“ÇOCUĞUN AYAĞINA ÇİVİLER BATTI”

Ancak sonra bana dönüş yapmadı. Zeki Zeray’ın asistanına görselleri attım. Özür falan dilenmedi. ‘Alacağız’ deyip oyalıyorlar. Bunun yanı sıra bir sürü sorun var. Geçenlerde havuzda bir çocuğun ayağına çiviler battı. Zeray dökülüyor.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber