Siyaset

Köksal Şakar: Yeni zaferler için yola çıkacağız

AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi Bağlarbaşı Spor salonunda büyük bir coşku ile gerçekleşiyor. Kongrede konuşan Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Yeni zaferler için yola çıkacağız” dedi.

AK Parti Darıca’da çift liste!

AK Parti Darıca’da kongre heyecanı başladı. Bağlarbaşı Spor Salonu’nda gerçekleşen kongre Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla gerçekleşiyor. Kongrede çift liste var.

Tarafsızlık sebebiyle istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç tarafsızlık dedi ve istifa etti!

Fatma Kaplan Hürriyet: Resmi görevde olmayan birini hedef almak gazetecilik değil, bir komedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eşi Murat Hürriyet'in "Belediyenin gizli patronu" olduğu iddialarını hedef alan bir habere sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi

AK Parti Kartepe’de Murat Yılmaz'ın listesi belli oldu

AK Parti Kartepe 6. Olağan İlçe Kongresi'nde AK Parti İlçe Başkanlığına aday gösterilen Murat Yılmaz’ın yönetim listesi belli oldu.

Bülent Sarı gündemdeki olayları değerlendirdi! Çarpıcı açıklamalarda bulundu

Kocaeli CHP il başkanı Bülent Sarı, gündemdeki olaylara ilişkin bir basın toplantısı düzenledi.

CHP'li başkan istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

MHP Kocaeli'de isifa!

Tuncay Batı’nın göreve gelmesinin ardından ilçe başkanları da değişmişti. İlk istifa MHP Çayırova İlçe Başkanı Gökhan Özdemir’in yönetiminden geldi.

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko: Biz de o gün hayvanseverlerin yanında olduk

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, Gebze'de ki hayvan katliamındaki sorumlu kişilerin cezalandırılması gerektiğini söyledi.

AK Parti Darıca kogresine Ali Yerlikaya katılamayacak… Yerine Mustafa Şen geliyor

AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri yarın başlıyor. Pazar günü gerçekleştirilecek Darıca İlçe Kongresi’ne İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın geleceği duyurulmuştu. Ancak Yerlikaya Kocaeli’ye gelmiyor.

AK Parti Kocaeli’de kongreler başlıyor! Ali Yerlikaya ve Ömer İleri geliyor…

AK Parti Kocaeli’de ilçe kongreleri hafta sonu başlıyor. Kartepe ve Darıca ile start alacak kongreler için iki önemli isim ilimize gelecek.

Fatma Kaplan Hürriyet'ten Nokta Gazetesi'ne özel açıklamalar: İftira yemeye şerbetliyiz

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet gazetemize yaptığı açıklamada, “Herkes bize sataşarak kendini tanıtmaya çalışıyor. Biz alıştık artık bu duruma, sürekli iftira yemeye şerbetliyiz” dedi.

Muzaffer Bıyık Filistin hakkında konuştu: Vicdani ve insani bir sorun!

Darıca'da, işgal altındaki Filistin konusuna dikkat çekmek amacıyla "Geçmişten Günümüze Filistin" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Filistin'in vicdani ve insani bir sorun olduğunu ifade etti.

Nurettin Bulut’tan Nokta Gazetesi’ne açıklama: Memleketimize yeni bir umut olacağız!

Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni kuracağı partinin Kocaeli il başkanı olarak geçtiğimiz gün açıklanan Nurettin Bulut, Nokta Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Bulut, “Memleketimize yeni bir umut olacağız” dedi.