AK Kadınlardan İzmit Meclisine 6 talipli!

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kollarından 6 yönetici kadın İzmit Belediyesi Meclis üyesi aday adayı oldu.

Yerel seçimlere 4 aydan kısa bir süre kaldı. Siyasi partilerde bir yandan Belediye Başkan adayı arayışları devam ederken bir yandan da Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Sürecin 5 Ocak’a uzatıldığı AK Parti’de İzmit İlçe Kadın Kollarından 6 isim meclis üyeliğine başvuru yaptı. Toplu olarak başvuru yapan kadınları İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay yalnız bırakmadı.

“GÜLEN TARAF BİZ OLACAĞIZ”

Başvuru belgelerini almadan önce kısa bir konuşma yapan ilçe başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “22 yıldır bu davaya nefer olmuş. Bu davaya yoldaş olmuş kıymetli ablalarım ağabeylerim. Teşkilatın ilçe başkanı olarak buradaki ablalarımın çalışmalarını, öz verilerini fedakarlıklarını söylemek en doğal hakkım. Sizler kapı kapı dolaşacak her kapıyı açtınız. Cumhurbaşkanımızın davasını anlattınız. Bu uğurda gecenizi gündüzünüze katarak ailelerinden fedakarlık yaparak bu dava peşinde koşturdunuz. Sizin emeğiniz hakkınız o kadar çok ki bunları anlatmaya ne defter yeter ne de kalem yeter. Hedefimiz İzmit Belediyesi'ni almak. Bunu başarmak sizin için kolay. Daha önce birçok seçim başarısı kazandınız. 31 Mart akşamı gülen taraf bizler olacağız” dedi.

“EKİBİMLE AŞK YAŞIYORUM”

Daha sonra söz alan Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, “Kadın kolları olarak onur verici bi durum. İşin mutfağındayız ama kendi ekibimizde böyle güzel insanların çıkması çok mutluluk verici. Kadın kollarımızda bir çok kadın var. Ben ekibimle aşk yaşıyorum. Onların aday adayları demek benim aday adaylığım demek. Çok gurur duyuyorum. Hiçbir işte garanti yoktur. Onlar bu süreçte heyecan yaşamak istediler. Ben de onların arkasındayım” dedi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ise, “Hep birlikte seçimin kazananı biz olacağız. Vasıfsız ellerde olan belediyeyi bu kadrolar ile kazanacağız” dedi.

ADAY ADAYI KADINLAR

Yadigar ÜSTÜBİ- Maliye Lisans mezunu. Kadın Kolları Mali İşler sorumlusu Başkan Yrd.

Songül ÇİFTÇİOĞLU- İşletme Mezunu- Seçim işlerinden sorumlu Başkan Yrd.

Meryem KANPARA- Kamu Yönetimi Mezuu- Öğretmen- İzmit Kadın Kolları Soyal İşlerden Sorumlu Başkan YRD.

Tenzile BİRCAN- Ekonomi İşlerinden sorumlu Başkan YRD

Canan ALTUNAY- Yönetim Kurulu üyesi

Hilal DOĞAN- Jeofizik Mühendisi İşletme yüksek lisnans Mahalle başkanı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber