AK Parti Büyükakın dahil bu isimleri pazar günü açıklanması bekleniyor

AK Parti adaylarının bir bölümünü pazar günü açıklayacak. Pazar günü açıklanacak isimlerden biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın olacak.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün önemli bir açıklama yapmıştı. Çelik, AK Parti’nin adaylarının bir bölümünün Pazar günü, diğer kısmının ise 15 Ocak Pazartesi günü açıklanacağını ifade etmişti. Çelik açıklamasında, “Adaylarımızın ilk açıklamasını bu Pazar günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Kalan kısmını ise ayın 15’inde seçim beyannamemizle birlikte açıklayacağız” demişti.

BÜYÜKAKIN DA

Sözlerini devam ettiren Çelik, “Bu pazar açıklayacağımız adaylarımızın ilk kısmında Büyükşehirler ve şehirlerin bir kısmını kapsayacak. Böylece iki parçalı bir takvim halinde adaylarımızı açıklamış olacağız” ifadelerine yer verdi. Ömer Çelik’in bahsettiği ilk bölüm adayların arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da olduğu ifade ediliyor.

BAŞKA HANGİ İSİMLER?

Büyükakın’ın yanı sıra Ankara’ya Turgut Altınok, Gaziantep’e Fatma Şahin, Trabzon’a Murat Zorluoğlu, Balıkesir’e Yücel Yılmaz, Mardin’e Abdullah Erin isimlerinin de aday olarak ilan edilmesi bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber