AK Parti Derince’de CHP’nin kalesine girdi

Yerel seçimlere sayılı günler kala sahalar ısınıyor. Dün akşam Derince’de çok dikkat çeken bir gençlik buluşması vardı. Hem de CHP’nin kalesinde!

Yerel seçimlere az bir zaman kaldı, partilerin adayları büyük ölçüde belli oldu. Saha programları hız kazanırken dün AK Parti Derince İlçe Teşkilatı çok önemli bir programa imza attı.

GENÇLİK BULUŞMASI

AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları tarafından, CHP’nin kalesi olarak bilinen, Erzurum mahallesinde bir gençlik buluşması düzenlendi. Buluşmaya AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin ile Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da katıldı.

CHP’NİN KALESİ

Bir süre önce CHP’den AK Parti’ye katılan Savaş Özden ve arkadaşlarının da büyük emeğinin olduğu programın dikkat çeken en önemli detayı, bölgenin geçtiğimiz tüm seçimlerde ağırlıklı olarak CHP’ye destek vermiş olması. Öyle ki, geçmiş dönemdeki seçimlerde AK Parti araçlarının dahi pek uğramadığı bölgede, 250 kişilik katılımla bir gençlik buluşması düzenlendi.

KATILIMCI YÖNETİM

Yapılan etkinlikte Başkan adayı İbrahim Şirin ile İlçe Başkanı Koray Merdan, havai fişek ve meşalelerle karşılandı. Buluşmada konuşan İbrahim Şirin sıcak mesajlar vererek, “Birlik ve beraberlik ile katılımcı yönetim anlayışıyla Derince’ye talibiz” dedi. Öte yandan programda mahallenin sorunları dinlenerek önemli notlar alındı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber