AK Parti Körfez'e ilk resmi başvuru

Geçen dönem belediye başkan aday adayı olan Alim Erdemir, bu seçimde de şansını demek istiyor. Erdemir bugün AK Parti Körfez İlçe Binasına giderek tekrar belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti'de Belediye Başkan adayı ve meclis üyesi olmak isteyen isimler için resmi başvuru süreci başladı. Bir dönem TBMM’de Özel Kalem müdür yardımcılığı yapan Alim Erdemir Körfez Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. 25 ve 26’inci dönem milletvekili seçimlerinde ise milletvekili aday adayı olan Erdemir, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına giderek başvuru belgesini teslim etti.

ALİM ERDEKİR KİMDİR?

Alim Erdemir, 1974 Bayburt’ta doğumlu. Anadolu Üniversitesi Adalet MSYO Hukuk Bölümü ve Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde mezun olan Erdemir. Yüksek Lisansın, Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında tamamladı. 1997’de Körfez Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Erdemir, 2000-2003 yıllarında İzmit Büyük Şehir Belediyesi, ve ardından İstanbul Pendik Belediyesinde müdürlük yaptı. 2016-2018 Yılları arası TBMM Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Aile şirketinde yöneticilik yapan Erdemir. Bir çok sivil toplum kuruluşunda da görev aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber