AK Partili eski vekilden bomba YRP iddiası! “Seçimin kaderi değişir”

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala AK Parti eski milletvekili ve Star Gazetesi yazarından çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

Türkiye'de siyaset gözünü ve kulağını bu ayın sonunda yapılacak olan yerel seçimlere çevirdi. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde partilerin aday listeleri bugün kesinleşirken, AK Parti eski milletvekili ve Star Gazetesi yazarından da siyasetin gündemini değiştirecek derecede önemli bir iddia geldi.

AK Parti eski milletvekili ve Star Gazetesi yazarı Resul Tosun tv100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır'ın Taksim Meydanı isimli programına konuk oldu. Tosun programda yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisi ile ilgili önemli bir iddia da bulundu.

"ÇEKİLEBİLİR"

Resul Tosun programda yaptığı açıklamada; "Tıpkı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekildiği gibi Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul'da Murat Kurum lehine, Ankara'da Turgut Altınok lehine ya da İzmir’de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz" diye konuştu. Taksim Meydanı programının sunucusu Gürkan Hacır'ın bilgi mi, yoksa tahmin mi yönündeki sorusuna ise Tosun; "Evet bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum" açıklamasında bulunurken, Gürkan Hacır da seçimin kaderinin değişeceğini söyledi.

ALTINÖZ YALANLADI

Resul Tosun'un iddiaları sonrasında programa bağlanan YRP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, "Ben bir yere geçerken arkadaşlarım aradı ve uyardılar dediler ki 'Resul Tosun Bey İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının çekileceğinden bahsediyorlar'. Bu ifade doğru değil. Çekilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber