Akar adaylığını açıkladı! Ancak benimle yürüyebilirsiniz

Eylül ayında yapılacak olan CHP Kartepe İlçe Kongresine aday olacağını duyuran Necdet Akar bugün ilçe teşkilatı önünde adaylığını resmen duyurdu

Kongre sürecinin devam ettiği Cumhuriyet Halk Partisinde CHP Kartepe İlçe Kongresi 3 Eylül Pazar günü yapılacak. Şimdiden 2 ismin aday olduğu kongrede mevcut ilçe başkanı Nilay Merttürk yeniden aday olmayacak. CHP Kartepe İlçe Başkanlığı için eski ilçe yöneticisi Necdet Akar bugün İlçe Başkanlığı önüne giderek adaylığını resmen açıkladı. Daha önce de Belediye Meclis Üyesi Hasan Bayrak adaylığını açıkladı.

“ADAY OLMAK BİLE ÇOK GÜZEL”

Bir kez daha güzel ve büyük bir aile olduğumuzu gösterdiğimiz bir ortamdayız bugün. Yeni bir demokrasi yarışı da demek istemiyorum aslında. Bir bayrak taşıma bekliyor bizi. Ben iki yıldır bu onurlu görevi Yapmaktan gurur duyuyordum. Ve şimdi de o onurlu görevi başkalarına vereceğim. Yol arkadaşlarıma, abilerime, yol arkadaşlarıma vereceğim. Çok kıymetli bir yol. Çok meşakkatli bir yol. Böylelikle onurlu ve gururlu bir yol ki bu yol bizi alıyor. Mustafa Kemal'in ışığında burayı aydınlatabilirim diyorsunuz ve o yolda o meşaleyle alıp gidiyorsunuz. Bu yolda olmak keyifli, onur verici. O yola aday olmak bile çok güzel. Necdet abime ve Hasan kardeşime, hayırlı uğurlu olsun şimdiden” ifadelerini kullandı.

“KARTEPE’Yİ AKP’LİLERDEN ALIP CHP’YE TESLİM EDECEĞİZ”

İlçe başkan adayı Necdet Akar ise yaptığı adaylık açıklamasında, “Ben konuşmamın neler yapabileceğimizi anlatmak üzere kongre günü söyleyeceğim. Burada sadece neden aday olduğumu söyleyeceğim. Kongre günüyse tüm projeleri ortaya koyacağım. Biz iddialı insanlarız. Biz devrimciyiz. Bir çıktığımız Yolda da sonuna kadar mücadele eder ve alırız. Çünkü biz devrimciyiz. Ben bir iddia ortaya koyuyorum. İddiam şu sadece ilçe başkanlığına aday olacağım. Ama altı ay sonra Kartepe Belediyesi'ni AKP'lilerden alıp bu Kartepe'yi bir şey yapamayan o beceriksizliklerden alıp CHP'ye teslim edeceğiz.

“BU YOLDA ANCAK BENİMLE YÜRÜYEBİLİRSİNİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi'ne ben inatçı bir ben devrimciyim. İlçe başkanlığının dışında da hiçbir yere aday olmayacağım. Belediye başkanı adayı olmak isteyen arkadaşlarıma da bir küçük mesajım var. Bu yolda ancak benimle yürüyebilirsiniz. Çünkü ben inatçı Ben inançlıyım. Ben yürekliyim. Ben devrimciyim. Ülkemi seviyorum. Vatanımı seviyorum. Çocukları seviyorum. Kadınlarımızı seviyorum. Ben devrimciyim. Bu yolda bana destek verin. Ben de size verdiğim sözleri yerine getireyim” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber