Akşener Dilovası ve Körfez Başkan adaylarını açıkladı!

Bugün gerçekleşen grup toplantısında İYİ Parti’nin Dilovası ve Körfez Belediye Başkan adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından açıklandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün TBMM’de gerçekleşen İYİ Parti Grup toplantısında İYİ Parti’nin Körfez Belediyesi ve Dilovası Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Körfez Belediyesine MHP’den transfer edilen Azmi Cihat Hatipoğlu aday gösterilirken Dilovası Belediyesine ise Emin Yılmaz Başkan adayı gösterildi.

ACUR DA ORADAYDI

Meral Akşener iki başkan adayını kürsüde yanına alarak ellerini havaya kaldırırken, İl Başkanı Nusret Acur da eşlik etti. Geçen hafta İYİ Parti Grup Toplantısında, Meral Akşener tarafından Gebze için Sadık Güvenç ve Karamürsel için Mehmet Baş’ın adaylığı duyurulmuştu.

AZMİ CİHAT HATİPOĞLU KİMDİR?

1961 Erzurum doğumlu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı mezunu. 42 yıllık eğitimci. 33 yıldır Kocaeli’de ikamet ediyor. 18 yıl öğretmenlik yaptı. Daha sonra İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini üstlendi. Emekliye ayrıldıktan sonra Özel Körfezim Eğitim Kurumu Genel Müdürlüğünü yapmaya başladı. Kocaeli Erzurumlular Vakfı Kurucu Başkanı. “Vakumlanmış Duygular” ve “Yarasanın Gözü” adlı makale ve şiir kitaplarım bulunmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber