Atasoy Bilgin, İmamoğlu taktiklerini deneyecek!

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve ekibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kampanya ekibini ziyaret etti.

Yerel seçimlere 51 gün gibi kısa bir süre kala siyasi partilerin adayları belirlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında Cumhur İttifakı mevcut başkan Tahir Büyükakın ile yola devam etme kararı alırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin oldu. Aday adaylığı başvuru sürecinde Derince Belediye Başkan Adaylığı başvurusunda bulunan Bilgin’in ismi, kısa bir süre önce KBB adaylığı için açıklandı.

KAMPANYA EKİBİ FARKI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Atasoy Bilgin isminde karar kılmasında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun etkili olduğu ifade ediliyor. Geçtiğimiz yerel seçimler öncesi ülke siyasetinde tanınır bir isim olmayan İmamoğlu, 2’inci kez tekrarlanan yerel seçimlerde rakibine büyük fark atmıştı. İmamoğlu’nun başarısındaki etkenlerden biri olarak ise kampanya ekibinin yaptığı çalışmalar ifade ediliyor.

ZİYARET ETTİ

Seçimlere kısa bir süre kala sahaya çıkan KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve ekibi bugün akşam saatlerinde İBB Başkanı İmamoğlu ve ekibini ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Atasoy Bilgin, “Sayın Ekrem İmamoğlu ve kampanya ekibi ile bizim kampanya ekibimiz çok verimli bir toplantı yaptık. Kendilerine, bize ve kentimize verdikleri önem sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. Onur duyduk, umudumuz ve azmimiz daha da büyüdü” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber