Aydın Ünlü: O arkadaşın ifadesi alınır. Önü kesilmezse, artar

Geçtiğimiz Çarşamba günü Nokta Atışı programında konuşan MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü, Derince İlçe eski Başkanı Salim Sayar’ın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün hakkında sarf ettiği sözlerle ilgili oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kent ve ülke gündeminin mercek altına alındığı, Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın hazırlayıp sunduğu Nokta Atışı programı Çarşamba akşamı yine dopdolu geçti. Kent ve dünya siyasetinde yaşananların konuşulduğu programın yorumcuları MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü ve CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, oldukça önemli yorumlar yaptı.

ZEKİ AYGÜN’Ü HEDEF ALDI

MHP Derince İlçe eski Başkanı Salim Sayar’ın Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü hedef alarak yaptığı, “Derimce Belediye Başkanı Zeki Aygün zamanında Pensilvanya’ya gittiğinde o hainin elini öpünce mikrop kapmış olacak ki, belediye idare amiri şehit kardeşi, MHP önceki dönemde yönetici olan Volkan Işık’ın yerini değiştiriyor” açıklamayı değerlendiren dikkat çeken uyarılarda bulundu.

"GÖREVDEN ALINDIKTAN SONRA KONUŞUYORSAN MUTEBER DEĞİLSİN"

MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü konuyla ilgili şunları söyledi:

“Şimdi o arkadaş benim gündemimde değil. MHP bugün kurumsal bir siyasi parti. Kurumları, kuralları var. MHP’nin disiplin kurulları var. Anladığım kadarıyla teşkilat onun hakkındaki değerlendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacak. Görevdeyken söylemediği sözleri bugün söyleyen insanlar muteber değildir. İlçe başkanlığı görevindeyken beraber çalıştığı, Cumhur İttifakının ortağı eksiğiyle artısıyla çalışma arkadaşının hakkında görevden alındıktan sonra böyle söylemler söylüyorsan, o seninle ilgili eksik durumu gösterir.

"BU ARKADAŞIN İFADESİ ALINIR"

Ben inanıyorum ki; disiplin kurulu başkanı böyle açıklamaları, sosyal medyada parti üyelerinin bu tür paylaşımlarını dikkate alıp, değerlendirmeye tabi tutacağız söylemiyle bu arkadaş hakkında bir değerlendirme yapılacaktır diye düşünüyorum. MHP bugün Kocaeli’de kongresini tamamlamış, Cumhur İttifakına inanan bir yapı var. Bu tür söylemlerin inanıyorum ki önümüzdeki günlerde önünü kesecekler. Kesmezlerse bu tür söylemler artar. Tecrübeli bir teşkilat yapısı var. Bu arkadaşın ifadesi alınır ve değerlendirmesi yapılır.

"İL BAŞKANINA GİDERSİN"

Hiçbir MHP’li yönetici Cumhur İttifakına zarar veren eylem ve söylemde bulunamaz. Bu liderimiz Devlet Bahçeli’nin bir kırmızı çizgisidir. Böyle bir sıkıntı varsa MHP İl Başkanlığına konuyla ilgili gidersin, konuyu aktarırsın. MHP’li il başkanı, AK Partili il başkanıyla konuşur. Konuyu çözersin. Olay basın üzerinden dile getirilmez.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber