Bakandan teşkilata: Birbirinizi eleştirmeyin

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı ziyaretinde teşkilat üyelerine tavsiyelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “En zayıf tarafımız birbirimizi eleştirmek ve zarar vermek” diyerek birlik mesajı verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için bugün Kocaeli’ye geldi. Bakan ışıkhan ilk ziyaret noktası Kocaeli Valiliği oldu. Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret eden Bakan Işıkhan ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Bakan Işıkhan’ın ziyaretlerin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti.

“EN ZAYIF TARAFIMIZ BİRBİRİMİZİ ELEŞTİRMEK”

AK Parti ziyaretinde teşkilat üyelerine seslenen Bakan Işıkhan, konuşmasının sonunda önemli tavsiyelerde bulundu Birbirimize destek vereceğiz diyen Bakan Işıkhan, “Birbirimize destek vereceğiz. Birbirimizi güçlendireceğiz. Güçlendikçe daha büyüyeceğiz. En zayıf tarafımız birbirimize zarar vermek ve eleştirmek. Bunları yapmamak lazım. Birbimizin güçlü yanlarını görmeliyiz. Hepimiz insanız. Dava söz konusu olduğunda önce dava olmalı” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber