Bülent Sarı gündemdeki olayları değerlendirdi! Çarpıcı açıklamalarda bulundu

Kocaeli CHP il başkanı Bülent Sarı, gündemdeki olaylara ilişkin bir basın toplantısı düzenledi.

Kocaeli Haber- Bülent Sarı gündemdeki olayları değerlendirdi

Sarı'nın açıklamasında şu ifadeler öne çıktı:

“Cennet vatanımızda son yıllarda hiç karşılaşmadığımız ve asla görmek istemeyeceğimiz olaylar yaşanıyor. Ülkemizde muhalefet olmak yalnızca siyaset yapmakla sınırlı değil; sokak hayvanlarının haklarını korumak da bizim sorumluluğumuz. Artık gece gündüz demeden güvenliği tehlikeye atılan kadınlarımızı ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin uyuşturucu etkisinde davranan psikopatlardan vatandaşlarımızın haklarını savunmak da bizim görevimiz haline geldi. Hükümetin hatalı politikaları nedeniyle sınır güvenliği bile kalmamıştır.”

‘DEVLETİN BOŞLUĞU GÖZLER ÖNÜNDE’

“Son olarak ortaya çıkan Yenidoğan Bebek Çetesi, 22 yıldır ülkeyi yönetenlerin yarattığı canavarlardan biridir ve bu aşağılık bebek cinayetlerini hepimiz gördük. İnsanlıktan nasibini almamış bu zihniyetin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini biliyoruz. Ancak bu zihniyete olanak tanıyan devletin boşluğu da gözler önündedir.”

'BEBEKLERİMİZİ BİLE KORUYAMIYORLAR'

“Ana rahmine düştüğümüz andan itibaren, son nefesimize kadar bu ülkede adeta bir şansa yaşıyoruz. Dünyada eşi benzeri olmayan vergileri toplarken, bebeklerimizi dahi koruyamamaktadırlar. Liyakatsiz, bilgisiz ve ahlaksız bir düzenle karşı karşıyayız. İktidar, bu sorunun çözümüne katkı sağlamak yerine, maalesef kaynağı olmaktadır.”

‘İKTİDAR DEĞİŞMELİ’

“Asayiş sorunlarıyla başa çıkamayan, uyuşturucu ticaretini durduramayan ve halkımızı koruyamayan bu siyasi iktidarın değişmesi gerekmektedir. İktidar görevini yerine getirmeye devam edene kadar Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın canı da dahil olmak üzere her şeyini korumak için güvenlik güçlerimizin yanında mücadele etmeye devam edeceğiz.”

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Bülent Sarı Yenidoğan Bebek Çetesi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber