Bulgaristan seçimleri için Derince’de sandık kuruldu

Türkiye’de yaşayıp aynı zamanda Bulgaristan vatandaşı olan Derinceliler, Kocaeli Öğretmenler İlkokulu’nda kurulan sandıklarda oylarını kullandı

Derince’de yaşayan çifte vatandaşlar Bulgaristan'daki genel seçimler için oylarını kullandı. Seçim dolayısıyla Türkiye'de yaşayan Bulgar vatandaşların oy kullanması için Derince’de seçim sandığı kuruldu. Kocaeli Öğretmenler İlkokulu’nda oylarını kullanan ilçe sakinlerini CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yalnız bırakmadı. Oy kullanan vatandaşlar ve sandık görevlileri ile sohbet eden Başkan Gökçe, bir kez daha demokrasinin önemine vurgu yaptı.

SARI VE GÖKÇE’DEN ZİYARET

Seçimlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Gökçe, “Bulgaristan’da gerçekleşen 51. Milletvekili Seçimleri için Türkiye’de oy kullanan Bulgaristan vatandaşlarımızın sandıklarını CHP Kocaeli İl Başkanımız Bülent Sarı ile birlikte ziyaret ettik. Demokratik haklarını kullanmak üzere sandık başına gelen soydaşlarımızın yoğun ilgisi ve katılımı demokrasi açısında çok sevindirici. Hemşehrilerimizin yanında olup bu özel günlerinde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Birlik ve dayanışma içinde nice güzel yarınlara” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber