Büyükgöz: Alt yapı hazır sıra...

Düzenlediği proje lansmanında projelerini anlatan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, yeni dönemde kentsel yenilenme yapılacağını ifade etti.

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Gebze Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz bugün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Proje Lansmanına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyeleri İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu,AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, MHP Kaçep Başkanı Yudum Kaşıkçı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, BBP Gebze İlçe Başkanı Bülent Ağbaba ve partililer katıldı.

“ŞEHRİN OMURGASINI HALLETTİK”

Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, “5 yılı geride bıraktık. Bu 5 yılda yeni projeler, yeni hizmetler sunduk. Geçmiş 100 yıllık sorunları bitirdik gelecek 100 yılı planlamış olduk. Bu sağlam işler Gebze’yi daha da güzelleştirecek. Geçtiğimiz dönemde yaptığım en önemli iş vatandaşların hizmet duyduğu yapılar için sağlam altyapı işleri yapmaktır derim. Şehrin omurgasını oluşturan yapılandırmaları hallettik. 35 bin vatandaşımız tapularını almaya hak kazanmıştır. Daha güçlü bir Gebze için Gebze’nin yolu daha da açıktır. Gebze’nin geleceğini sağlama aldık.

“KENTSEL YENİLENMENİN TAM ZAMANI”

Bizleri yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen Tahir Büyükakın başkanımıza teşekkür ederim. Şehircilik biraz da sözü geçen kurumlar ile uyum içinde çalışmaktır. Gebze Belediyesi’nin bütçesi ile 50 yılda yapabileceği hizmetleri 5 yılda yaptık. Rotamız kurumlar arası uyumdur. Kentsel yenilemenin tam zamanıdır. İmar altyapısı ve altyapısı tamamlanmış bir Gebze’de kentsel yenilemeyi yapmanın tam zamanıdır. Yüzlerce proje hazırladık. Her yeri ve herkesi ilgilendiren projeler için hazırız. Hizmet ve eser siyaset ile Gebze için yarın bugündan daha güzel olacak. Gebze’ye gerçek hizmetler sunduk, gerçek hizmetler sunmaya devam edeceğiz. 2024-2029 için hazırladığımız projeleri sunucağız” diyen Büyükgöz sunumunu gerçekleştirdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber