Büyükşehir adayı o tarihte açıklanacak!

Yerel seçimler öncesi aday çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Aralık’ın üçüncü haftası, İlçe Belediye Başkan adaylarının ise Ocak ayında açıklanacağını ifade etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Talus, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“İSRAİL GİTTİKÇE ZAYIFLIYOR”

Ankaragücü- Rizespor maçında saldırıya uğrayan Halil Umur Meler ve dün Meclis Genel Kurulunda kalp krizi geçiren Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bİtmez’e geçmiş olsun dileklerini ileterek konuşmaya başlayan Talus, “ 21’inci yüzyılın birinci çeyreği dolmak üzere. Batılı devletler el birliği ile küçücük bir kara parçasını istila etmeye çalışıyorlar. Aç ve susuz bıraktıkları 2 milyon insanı yerlerinden etmeye çalışıyorlar. Bir yandan da bir dirilişe şahit oluyoruz. Filistinliler bir destan yazıyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki barış destekçileri artıyor. İsrail gittikçe zayıflıyor. BM bir kez daha kalıcı ateşkesi görüştü ve bir kez daha Amerika tarafından fesh edildi.

“KOCAELİ’NİN 10’DA BİRİ”

Kocaeli’nin 10 da biri kadar olan kara parçasında inşallah zafer mazlumların ve insanlığın olacak. Aday adaylığı başvurusu yapanların tüm başvuru ücretlerini Gazze’ye yardım olarak iletildi. Adil bir dünya düzeni için her platformda mücadelemiz devam edecek. Dünyadaki bütün anlaşmazlıklarda herkesin gözü Türkiye’de. Türkiye, barışı huzuru temsil ediyor. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a tarihi bir ziyaret yaptı. Bu stratejik ziyaretin faydalarını göreceğiz.

“ADAYLARIN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİ ADAY ADAYLARI OLACAK”

Türkiye’nin insanlık mücadelesine destek için var gücümüzle çalıştık. Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’den verilen desteği daha da arttıracağız. Hedefimiz yerel seçimlerde 13’te 13 yapmak. Bu tabi ki yetmez. Cumhur ittifakı olarak kendi rekorumuzu kırmak istiyoruz. AK Partimizin aday adayları, ve temayül yoklamaları teşkilatın dirliğini gösterdi. Kocaeli’de büyük bir katılım oldu. Aday belirleme sürecinde anketler çok önemli. Genel merkezimi aday adaylarını performansını ölçüyor ve vatandaşın aday görmek istediği isimleri tespit ediyor. Adaylarımızın en yakın destekçileri aday adaylarımızı olacak. Aralık ayının 3 üçüncü haftasında büyükşehir, Ocak ayında ise ilçe belediyelerimiz açıklanacak” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber