Çelik: "Enflasyonda olumlu gelişmeler olacak"

Ülkenin genel sorunları hakkında kamuoyuna konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, enflasyonda iyi gelişmelerin olacağından bahsederken iç ve dış güvenlik hakkında ise taviz verilmediğini söyledi.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, bugün yaptığı açıklamada ülkenin iç ve dış güvenliği, enflasyon gibi ana başlıklar hakkında bilgi verdi. Çelik, Enflasyonla ilgili olumlu gelişmelerden söz ederken güvenlik hakkında gerekli mücadelenin verildiğini ifade etti.

"TERÖRİSTAN ADACIKLARI"

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bizim tabii terör örgütlerine karşı bu mücadelemiz sürerken esas amacımız tabii ki ülkemizin iç ve dış güvenliğini korumak aynı zamanda da birtakım siyasi projelerin neticesi olarak sınırlarımızın etrafında birtakım teröristan adacıkları kurmak isteyenlere müsaade etmemektir"

"FETÖ GİBİ DEAŞ GİBİ..."

"Aynı şekilde FETÖ gibi DEAŞ gibi örgütler aynı şekilde organize suç örgütleri milletimizi ve demokrasimizi tehdit eden her türlü unsurla demokrasimizi koruma çerçevesinde milletimizin medeni yaşam hakkını koruma çerçevesinde gerekli mücadele kararlılıkla sürdürülecek” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber