Çetin Sarıca veda mesajında bir tek ona teşekkür etmedi

İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, dün gerçekleşen son meclis toplantısının ardından veda mesajı yayınladı. Sarıca mesajında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etmedi.

İzmit Belediyesi’nde bu dönemin son meclis toplantısı dün gerçekleşti. Toplantının ardından İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca veda mesajı yayınladı. Sarıca’nın veda mesajında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

SON DAKİKADA…

Bilindiği üzere kontenjan 1.sırada yer alan Çetin Sarıca’nın yerine son dakikalarda Muhammet Ertürk konulmuştu. İşte Çetin Sarıca’nın o mesajı:

“ÇABALAYIP DURDUK”

“Acısıyla tatlısıyla beş yılı geride bıraktık. Bazen tartıştık, bazen atıştık. Ama önceliğimiz hep kentimiz, İzmit’imiz oldu. Taş üstüne taş koyabilmek için milletimize hizmet edebilmek için çabalayıp durduk. Kulağımız halkımızda, hemşehrilerimizde oldu.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Elimizden geleni yaptık. İzmit Belediye Başkan Vekilliği ve meclis üyeliğim döneminde istemeden kırdıklarım olduysa haklarını helal etsinler. Benim hakkım helaldir. Bu görevlere gelmemde ve sürdürmemde emekleri olan yol arkadaşlarıma, meclis üyelerimize, belediyemizdeki emektar personelimize, İzmit halkımıza teşekkür ederim.

“31 MART’TAN SONRA…”

En önemlisi, 5 yıllık yoğun tempoda zaman zaman ihmal ettiğim sevgili eşim ve biricik oğluma teşekkürlerin en büyüğünü ederim. 31 Mart’tan sonra bu görevleri üstlenecek arkadaşlarımıza başarılar dileklerimi sunarım.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber