CHP'de bir istifa daha: Görüşlerimiz çok farklı

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi adaylarında istifalar yaşanmaya devam ediyor. CHP'de yaşanan istifa krizine son olarak Hakan Erben eklendi. Erben istifasını "Siyaset yapma anlayışımız dünya görüşlerimiz hayatı algılama ve yorumlama görüşlerimiz çok farklı " diyerek açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde belediye meclis üyeliklerinin belirlenmesinin ardından CHP'de istifalar yaşanıyor. Kartepe'de Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nilay Merttürk'ün listesinde 25. sırada bulunan Hakan Erben sosyal medyadan yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini açıkladı.

"DİBİN DİBİ" NOTUNU DÜŞTÜ

Erben yayınladığı mesajında; "Paylaşılmış olan listede ismimin olması bir karışıklık sonucudur listeden istifamı seçim kuruluna vermiş bulunuyorum. Siyaset yapma anlayışımız dünya görüşlerimiz hayatı algılama ve yorumlama görüşlerimiz çok farklı olduğu için adayı yönetimi ve kendimi rahatlatmak adına çekiliyorum. Dibin dibi not: Konunun sıralamayla hiçbir ilgisi yoktur 25 yıldır sade üyeyim bugünde sade üyeyim" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber