CHP’de Büyükşehir ve Derince adayı belli oldu iddiası

Son dakika kulis haberi. CHP’nin Büyükşehir ve Derince adayları belli oldu iddiası.

CHP’de bu hafta oldukça hareketli geçecek. Çarşamba günü genel merkezde parti meclisi toplantısı ve MYK toplantısı gerçekleştirilecek. Bu toplantıların ardından birçok Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belli olması bekleniyor.

SARIGÜL ANKETİ

Kocaeli kamuoyunda bir süredir CHP’nin Büyükşehir belediye başkan adayı olarak Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül’ün ismi zikrediliyordu. Edinilen bilgilere göre CHP genel merkezi bu hafta sonu cumartesi ve pazar günleri Mustafa Sarıgül için geniş kapsamlı bir anket çalışması yaptırdı. Anketten olumlu sonuçlar aldığı öğrenilen CHP Genel merkezinin Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak Mustafa Sarıgül de karar kıldığı iddia ediliyor.

DERİNCE DE TAMAM DENİYOR

Öte yandan CHP’de bir ilçe belediye başkanının daha netleşti iddia ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Derince belediye başkan adayı olan, Kocaeli Barosu eski başkanlarından Sertif Gökçe‘in 2024 yerel seçimlerinde de CHP’nin Derince belediye başkan adayı olduğu konuşuluyor. Sarıgül ve Gökçe isimlerinin en geç bu hafta içinde resmi olarak ilan edilmesi bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber