CHP’de buzlar eridi mi? Kürsüde övdü, içeride şakalaştı

CHP İl Başkanı Bülent Sarı ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in arasında buzlar eridi mi? Kuruçeşme Yaşam Merkezinin açılışındaki görüntüler çok konuşuldu

İzmit Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Kuruçeşme Yaşam Merkezini faaliyete geçirdi. Ancak faaliyete geçen kurumun resmi açılışı henüz yeni yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko ve Nail Çiler, İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Altunal gibi siyasi isimler de katıldı. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın açılış programında yer almaması dikkat çekti.

VEKİLLER DE İL BAŞKANI DA SÖZ ALDI

Açılış öncesinde kürsü konuşmaları gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in ardından CHP Kocaeli milletvekilleri Nail Çiler ve Muhip Kanko da söz alarak, Kuruçeşme Yaşam Merkeziyle ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Milletvekillerinin ardından kürsüye son gelen isim CHP İl Başkanı Bülent Sarı oldu.

POZİTİF BİR KONUŞMA YAPTI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile araları serin olduğu bilinen İl Başkanı Bülent Sarı, kürsüden oldukça pozitif bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Sarı, özellikle Hürriyet’in İzmit meclisinde çoğunluğunun bulunmamasına vurgu yaparak kürsüden yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“BÜTÜN ZORLUKLARA GÖĞÜS GEREREK”

“Çok büyük zorluklarla bunu başardınız, biliyorum başkanım. Meclis çoğunluğunuz olmamasına rağmen dört yıldır bütün zorluklara göğüs gererek bugün İzmit’e çok güzel bir proje kazandırdınız. Bunun için sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun sağ olun.”

BUZLAR ERİDİ Mİ?

Kürsü konuşmalarının ardından bir saate yakın bir süre Kuruçeşme Yaşam Merkezi gezildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP’li vekiller Muhip Kanko, Nail Çiler ve İl Başkanı Bülent Sarı ile yakından ilgilendi. İl Başkanı Bülent Sarı ile Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in zaman zaman şakalaştığı da görüldü. Bu açılışın ardından CHP’liler, “CHP İl Örgütü ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet arasındaki buzlar eridi mi?” sorularını sormaya başladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber