CHP'li başkan bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk görevinden istifa etti.

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk dört yıldır yürüttüğü görevinden işlerinin yoğunluğundan dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Hilmiye Selçuk yaptığı açıklamada; "Dört yıldır yürüttüğümüz CHP Darıca kadın kolları Başkanlığı görevimizi işlerimizin yoğunluğu ve bazı arkadaşlarımızın da yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı, parti çalışmalarımızın da aksamaması için yeni arkadaşlarımıza bırakıyoruz" dedi.

"PARTİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Selçuk açıklamasının devamında; "Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan çalışmalarımızda bizlere omuz veren tüm partili kadın arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Önceki dönem ilçe Başkanımız Sayın Gökhan Aktaş ve yönetimine, Yeni göreve gelen ilçe Başkanımız Sayın Hüseyin Cihan Özalan ve yönetimine, Tüm partililerimize teşekkür ederim. Bizlerden görevi teslim alan yeni kadın kolları başkanımız Sayın Cangül Aküzüm ve yönetimine de şimdiden başarılar dilerim. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada partimize destek olmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal'in iki eserine yani Laik Cumhuriyetimiz ve Cumhuriyet Halk Partisine her zaman sahip çıkacağız. Atamızın izinden yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber