CHP'li başkan istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Karamürsel’deki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Dinç, bu kararını tarafsızlık ilkesi gereği aldığını belirtti.

“HİZMETİMİ KAMUDA SÜRDÜRECEĞİM”

Dinç, paylaşımında şunları ifade etti: "Saygıdeğer Karamürsel Halkı ve CHP Ailem, yaklaşık üç yıldır sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, şehrimize daha fazla hizmet edebilmek için tarafsızlık ilkesi gereği istifa etme kararı aldım."

"GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞTIM"

Görev süresi boyunca, gençlerin sorunlarına çözüm üretmek ve CHP’nin değerlerini anlatmak için çabaladığını vurgulayan Dinç, "Karamürsel’de gençlerimizin sesi olmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için elimden geleni yaptım" dedi. Ayrıca, destek veren arkadaşlarına ve parti büyüklerine teşekkür etti.

DAHA İYİ PROJELER HEDEFİ

Dinç, gençlik kollarında kazandığı dostlukların ve gerçekleştirdiği projelerin kendisi için değerli olduğunu belirterek, "Karamürsel için daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Partimizin değerlerine bağlı kalarak her zaman gençlerimizin yanında olacağım" diye ekledi.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Anıl Dinç Karamürsel İlçe Gençlik Kolları
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber