CHP'li isim adaylıktan çekildi; "Daha vakti gelmemiş demek ki"

31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde CHP'den daha önce adaylığı açıklanan Nazilli Belediye Başkan Adayı Gamze Yolcu Metin, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde partiler bir yandan adaylarını açıklarken, diğer yandan da adaylığı açıklanan kimi isimler adaylıktan çekiliyorlar. İYİ Parti'nin Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan'ın adaylıktan çekilmesi sonrasında bir gelişme de Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşandı. CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gamze Yolcu Metin adaylıktan çekildiğini açıkladı.

"DAHA VAKTİ GELMEMİŞ DEMEK Kİ"

Aydın'ın Nazilli ilçesinden aday olan Metin, adaylıktan çekildiğini yazılı bir açıklamayla duyurdu. Kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür eden Gamze Yolcu Metin; "Ancak sürece devam etmemin hem tarafıma hem de partime daha fazla zarar vereceği düşüncesiyle 31 Ocak 2024 tarihinde Genel Merkezimize üzüntüyle bu yönde bir dilekçe sundum. Kendilerine anlayışları için teşekkür ediyorum. Görevi kabul ettiğim gün, 'Gamze galiba Nazilli'ne hizmet etmen gerekiyor, silkelen ve göreve hazırlan' demiştim kendime. Fakat daha vakti gelmemiş demek ki"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber