Cumali Durmuş ve Nusret Acur'a tepki: Yola çıktıklarınızı bir dakikada sattınız

Meral Akşener’in İYİ Parti Körfez Belediye Başkan Adayı olarak Azmi Cihat Hatipoğlu’nu duyurması sonrası teşkilattan tepkiler gelmeye devam ediyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün TBMM’de gerçekleşen İYİ Parti Grup toplantısında İYİ Parti’nin Körfez Belediyesi ve Dilovası Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Körfez Belediyesine MHP’den transfer edilen Azmi Cihat Hatipoğlu aday gösterilirken Dilovası Belediyesine ise Emin Yılmaz Başkan adayı gösterildi.

“TEPKİ YAĞIYOR”

Geçtiğimiz haftalarda partiye transfer edilen ve önceki yerel Seçimlerde MHP’nin adayı olan Azmi Cihat Hatipoğlu’nun aday gösterilmesine örgüt üyelerinden tepki gelmeye devam ediyor. Hatipoğlu’nu ‘İthal Aday’ olarak yorumluyan partililer duruma tepki gösteriyor. Tepki gösteren isimlerden biri de İYİ Parti Körfez ilçe kurucularından Ali Yenigün oldu.

“YOLA ÇIKTIKTIKLARINIZI BİR DAKİKADA SATTINIZ”

Sosyal medya hesabından GİK Üyesi Cumali Durmuş ve İl Başkanı Nusret Acur’a tepki gösteren Yenigün, ““174.832 kişinin ahını aldınız il başkanı ve GİK’teki beyefendi. Yazik ettiniz. Ünvanınızı kullanarak psikolojik baskı ile algı yaptiniz. Kişisel hırs ve beceriksizliğini bir kez daha ortaya koydunuz. Yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınıza bir dakikada satabildiniz. Siz ve sizin gibilerin yüzünden bütün emekler hiç oldu. Bu isin basindan itibaren hep kaosçu oldunuz. Simdi tef çalıp oynayabilirsiniz. Basardiniz. Not: yakinda bunlar TV ve Gazetelerde geniş bir şekilde” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber