Cumhur İttifakı'nın adayı Gebze'de vitesi artırdı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz seçim çalışmalarına devam ediyor. Büyükgöz, seçimlere kısa bir süre kala bir günde 4 mahalleyi gezerek, vitesi artırdı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Derince Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz seçimlere kısa süre kala çalışmalarına hız verdi. Büyükgöz, seçim çalışmaları kapsamında bir gün içerisinde 4 mahalleyi gezmeye başlarken, çalışmalar ve yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında vatandaşına da bilgi veriyor.

Bir günde sırasıyla Hacı Halil, Osman Yılmaz, Köşklüçeşme, İstasyon mahallelerini adım adım dolaşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz taleplerini ve görüşlerini aldığı vatandaşlara ve esnaflara çiçek takdim etti.

"HEMŞEHRİLERİMİZİ MAHÇUP ETMEK İSTEMEM"

“Biriz, iriyiz diriyiz; biz Gebze’yiz” diyen Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Bizlere güvenen ve inanan hemşerilerimizi mahcup etmemek için var gücümüzle çalıştık, çalışacağız. Her gittiğimiz yerde bizi sevgi ve muhabbetle karşılayan hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.

"PROJELERİMİZ VE HİZMETLERİMİZ HAZIR"

Ortak paydamız olan Gebze’mizi Türkiye yüzyılına hazırlayacak projelerimiz ve hizmetlerimiz hazır. Kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ve destekleriyle inşallah 5 yıllık dönemde de müzakere ve istişareye dayalı gönül belediyeciliği hizmetlerimizle Gebze’mizi donatacağız hep birlikte” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber