DEVA Kocaeli'de istifa!

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığına Zeynep Sudan’ın atanmasının ardından istifalar da peş peşe gelmeye başladı. DEVA Partisi Kocaeli Kurumsal İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığını sürdüren Alptekin Cevherli görevinden istifa etti.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partisinden aday olmak için istifa eden DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç'un ardından Semih Taşveren, kısa bir süreliğine il başkanı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde il başkanlığı görevinden istifa eden Semih Taşveren'in ardından DEVA Partisi Kocaeli İl başkanının kim olduğu sorusu da cevabını buldu.

YENİ BAŞKAN "ZEYNEP AYDIN SUDAN "

Ali Babacan genel başkanlığındaki DEVA Partisi’nde, Kocaeli İl Başkanlığı görevine Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karara göre Zeynep Aydın Sudan atandı. Bu atamadan sonra Kocaeli'de istifalar da peş peşe gelmeye başladı. Son olarak partide 3,5 yıla yakın süredir görev yapan DEVA Partisi Kocaeli Kurumsal İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığını sürdüren Alptekin Cevherli, görevini bıraktı. Cevherli, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“3,5 yılı aşkın zamandır DEVA Partisi Kocaeli il teşkilatını kurmamızdan, kurumsal iletişimden sorumlu il başkan yardımcılığına ve DEVA Partisi milletvekili aday adaylığına kadar geçen süreçte ve daha sonrasında genel merkezin ve il başkanımızın talebiyle bugüne kadar fiilen sürdürdüğüm basın koordinatörü görevimden yeni atanan il başkanı ve arkadaşların önünü açmak gayesiyle gördüğüm lüzum nedeniyle ayrılmış bulunuyorum. Bu geçen süre zarfında kentimizin dürüst yüzü olan siz değerli medya mensupları olarak verdiğiniz destek nedeniyle her birinize tek tek teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber