“Dik duramadılar" dedi, meclis üyeliğinden istifa etti

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı ve Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Sezer Terzi görevinden ve adaylıktan istifa etti

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı Başkan Yardımcısı ve Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Sezer Terzi, il teşkilatının hazırladığı meclis üyesi aday listesinde bulunmak istememesi nedeniyle istifa etti. Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Ertürk ile Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren'in de tutumlarından dolayı istifa ettiği belirten Terzi, istifası ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"REZİLLİĞE KARŞI TUTUM GÖREMEDİM"

"Yeniden refah partisi Gölcük ilçe başkanlığı tanıtım medya birim başkanlığı yardımcılığım ve Gölcük belediyesi meclis üyesi adaylığımdan il tarafından verilen listede bulunmak istemediğimden ve ilçe başkanımız Mehmet ERTÜRK ile belediye başkan adayımız Ahmet EREN'in bu rezilliğe karşı herhangi bir tavır ve tutum görmediğimden şahsım adına istifa ediyorum.

"AYNI GÖRÜŞE SAHİP DEĞİLİM"

Meclis listesi tamamen rezillikten ibaret. Meclis listesinde bulunması gereken oy potansiyeli olan yerli ve çoğunluğu bulunan kişilerin listeden çıkartılmasına ve teşkilatın tepkisine rağmen bu göreve devam edenlerle ayn görüşe sahip değilim. İlçe başkanı ve belediye başkan adayı dik duramadı.

İL BAŞKANINA RAĞMEN

İlçe başkanı Mehmet ERTÜRK bu olaylar üzerine istifa edeceğini açıklamıştı fakat il başkanı Ali TAŞTAN'ın bizim ilçe başkanlarımızın tecrübesiz ve kabiliyetsiz bunlar sıralama yapamaz diye haber yapmasına rağmen görevine devam etmektedir.

"DAVAYA HİZMET EDECEĞİM"

Ahmet EREN ise bu olaylar hiç olmamış gibi bu insanları partiden dışlamaya kalkmış ve hainlikle suçlamıştı olan biteni tamamen içeriden gördüğümden dolayı istifa ettim. Üyeliğim devam etmekte ve davaya hizmet etmeye elbette devam edeceğim fakat bu isimlerle asla"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber