Dilovası Belediyesi'nin spor müdürü aday adayı oldu

Yerel seçimlere doğru hızla gidilerken partilere aday adaylıkları başvuruları yapılıyor. AK Parti’den Dilovası’nda belediye başkanı aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerden birisi de Dilovası Belediyesi Kulüplerden Sorumlu Müdürü Recep Laç oldu.

Adnan Pala, İbrahim Şirin, Recep Kemal Akyürek, Öztekin Kaşukçi, Ali İhsan Yıldırım, Cahit Ekdi’nin ardından Dilovası Belediyesi Kulüplerden Sorumlu Müdürü Recep Laç da Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

10 SEZON KULÜP BAŞKANLIĞI YAPTI

Dilovası ilçesinin kurucu ailelerinden olan LAÇ Ailesinin oğlu, Dilovası Belediyesi Kulüplerden Sorumlu Müdürü Recep Laç AK Parti’den Dilovası belediye başkan aday adaylığında bulundu. Dilovası Belediyesi’nde, kulüplerden sorumlu müdür olarak görev yapan Recep Laç, iş ve siyaset adamı olmasının yanı sıra 10 sezondur Dilovası Belediye Spor Kulübü Başkanlığını da yürüttü.

RECEP LAÇ KİMDİR?

3 dönem okul aile birliği başkanlığı, 10 yıllık Kulüp başkanlığı, Ağrı Eleşkirtliler Dernek Kuruculuğu ve hali hazırda Başkan Yardımcısı, Kocaeli Ağrılılar Federasyon Delegesi ve Dilovası Ağrılılar Dernek Delegesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif olarak çalışmaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber