Dilovası Filistin’e Destek Platformu Başkanı aday adaylığını açıkladı

Dilovası Filistin’e Destek Platform Başkanlığı yapan Cahit Ekdi AK Parti'den Dilovası Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Ekdi düzenlenen basın toplantısıyla adaylığını açıklarken, "Vatandaşların belediye başkanlığı odasına gelmesine gerek kalmadan herkesin kapısını tek tek çalacağım" dedi.

Dilovası Filistin’e Destek Platform Başkanlığı yapan Cahit Ekdi AK Parti ilçe teşkilatında düzenlenen toplantı ile 2024 Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu ‘’Bende bu yarışa katıldım’’ diyerek aday adaylığını açıkladı.

"BENDE BU YARIŞTA VARIM DİYEREK BAŞVURUMU YAPTIM"

Ailesine ve katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Cahit Ekdi, "Bugün yapılan toplantı şahsımıza yapılan programdır. Dilovası’nda 20’ye yakın aday adayı başvurusu yapılmıştır. Bende bu yarışta varım diyerek başvurumu yaptım. Dilovası’nın sahip olduğu konumu, birikimi, sahip olduğu imkanlarla bizlere heyecan, gayret ve bizlere azim sunmaktadır. Bizde onun için şahsımız olarak, Dilovası’na en hizmet vererek daima vatandaşımızın yanında olup, sorunlarında çözücü olacağız. Yaz, kış demeden kapı kapı dolaşıp vatandaşın yanında olduğumuzu göstererek Dilovası’nı da vatandaşımızı refah seviyeye çıkarız. Bu bayrak yarışını kazanırsak ilçemiz için çok önemli projeler gerçekleştireceğiz. Vatandaşın Belediye Başkanlığı odasına gelmesine gerek kalmadan herkesin kapısını çalacağım/çalacağız’’ dedi.

Son olarak sözlerimi şöyle bitirmek isterim, ‘’Dilovası’na, vatandaşıma en iyi hizmeti vermek için sonuna kadar mücadele vereceğim/ vereceğiz. Bugün benim için buraya gelen dostlarıma teşekkür eder ve tüm adaylar için başarılar dilerim" diye konuştu.

CAHİT EKDİ KİMDİR?

1979 Batman doğumlu. 1989 yılından beri Dilovası’nda ikamet ediyor. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Dilovası’nda tamamladı. Üniversiteyi ise Mersin’de okudu. 2010-2023 yılları arasında Doğu Marmara İşletmesi görevinde bulundu. Selman Danışmanlık ve İlyapı mühendislik yönetim kuruluğu başkanlığı yaptı. 2001-2006 Anadolu Gençlik derneği Mersin il başkan yardımcısı, 2021-2023 Dilovası Eğitime Destek Platform Başkanlığı, 2019-2023 Büyük Aile Platform Başkanlığı, 2019 -2023 Cihan Numa Derneği ilçe başkanı, 2021-2023 Oy Birliği Platform başkanı, 2021-2023 Dilovası İlim Yayma Cemiyeti ilçe başkanı, 2022 -2023 Dilovası Filistin’e Destek Platform Başkanlığı yaptı. Cahit Ekdi, evli ve 3 çocuk babası.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber