Doğan Aydal 18 günde 1 kere geldi

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, aday gösterilmesinin üzerinden 18 gün geçmesine rağmen sadece 1 kere Kocaeli’de etkinlik yaptı.

Yerel seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Siyasi partilerde aday arayışı devam ederken Kocaeli’de Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan ilk parti Yeniden Refah Partisi oldu. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

2 HAFTAYI GEÇTİ

Adayını erken açıklayarak rakiplerinin önüne geçme fırsatı yakalayan Yeniden Refah Partisi bu avantajı değerlendiremedi. Adayın açıklanmasının üzerinden 2 haftadan uzun bir süre geçmesine rağmen Doğan Aydal, henüz saha çalışmalarına başladı. Ankara’da parti çalışmalarına devam eden Aydal, geçtiğimiz Cumartesi günün partisinin il divan toplantısına katılmıştı.

NEREDE NE YAPIYOR?

Toplantıdan sonra aktif bir şekilde Kocaeli’de çalışmalara başlayacağı ifade edilen Aydal’ın nerede hangi çalışmaları yaptığı henüz bilinmiyor. Sosyal Medya hesabını da aktif bir şekilde kullanmayan Aydal’ın, başkan adaylığı sürecini nasıl değerlendirdiği merak ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber