Duymaz ikinci dönem için başvurdu!

İzmit Belediyesi MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz, ikinci dönem meclis üyeliği için başvuru belgelerini bugün İl Başkanlığına teslim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yönetiminin teşkilatlarına gönderdiği genelge ile belediye aday adaylığı başvuruları, 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren başladı. Adayların bizzat genel merkezden yapacağı başvurular için son tarih, 15 Aralık Cuma günü olarak belirlendi. Belediye meclisi ile il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için de il ve ilçe teşkilatına başvuru yapılabiliyor. Başvurular devam ederken meclis üyesi olmak isteyen isimler il ve ilçe teşkilatlarına giderek başvuru belgelerini teslim ediyor. Başvurusunu yapan isimlerden biri de İzmit Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz oldu. Duymaz bugün İl Teşkilatına giderek adaylık başvurusunu teslim etti. Duymaz’a ailesi, sevenler, teşkilat üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

“TEŞKİLATÇILIĞIN YAŞLA PARA İLE OLMADIĞININ ÖRNEĞİ”

Duymaz’ın adaylığı öncesinde konuşan İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “Aday adaylığımı başvuru sürecim devam ediyor. Bugün de 2 buçuk yıldır birlikte görev yaptığımız Engin abimin adaylığını açıklayacak. Aday adaylarının başvurularında açıklama yapmama kararı almıştım ama Engin abiye iki kelime etmek istiyorum. Engin abi teşkilatçılığın yaşla parayla pulla alakası olamadığının bir örneğidir. Ben onu çok seviyorum. İnşallah hayırlısı olur. Rahmetli annesini toprağa koyup iki saat sonra ilçe başkanlığına gelip önünü ilikleyip başkanım var mı bir talimat diyecek kadar koca yürekli bir insan” dedi.

“ÇAY İÇMEK İÇİN GİRDİM AYRILMADIM”

Kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Duymaz, “Ben Engin Duymaz 1959 Ardahan doğumluyum. 1970’lerin başından beri yani 50 yıllık İzmitliyim. Lise mezunuyum. 1975 Yılında Bekirdere Ülkü Ocaklarına çay içmeye girdim Allah’ıma hamd olsun bu kutlu davadan hiç ayrılmadım. Askerlikten sonra devletimizin çeşitli kurumlarında görev yaptım. Sırasıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı son olarak Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı PTT Müdürlüğü'nden 2004 yılında emekli oldum. Çalıştığım dönemde Türk Haber Sen Kocaeli Şubesi'nin kurucularından biriyim. Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığı'nda 3 dönem ilçe yöneticisi olarak görev yaptım. 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Birinci dönem İzmit Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği ve halen İzmit Belediye Meclis Katipliği, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan vekilliği, İzmit Belediyesi Encümenliği ve Meclis Üyeliği görevlerimi devam ettirmekteyim.

EVRAKLARINI TESLİM ETTİ

Meclis üyesi olarak 300’e yakın soru önergesi ile 102 mahallemizin sorunlarını muhtar ve vatandaşlarımızın taleplerinin hem çözüm noktası hem de takipçisi oldum. İzmit Belediye Meclisinde Bulunan 8 komisyonun 5’inde aktif görev almaktayım. Hem İzmit Belediyesi'ni hem de sorunları yakından biliyor ve çözüm için canla başla çalışıyorum. Onun için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olmak için evraklarımı huzurlarınızda göreve geldiğinden beri hep yanında ve bir adım gerisinde olduğum bundan sonrada hep yanında olacağım İlçe Başkanım Sayın Kemal Okur’a teslim ediyorum” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber