Erdoğan hedefi belirledi: İstanbul ve Ankara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yerel seçimlerini işaret ederken Ankara ve İstanbul vurgusuyla dikkat çekti. Muhalefete yüklenen Erdoğan, "Milletimizi gerçek belediyecilikle tanıştırana kadar bize durmak duraksamak yok" dedi.

TBMM’de yeni yasama yılında AK Parti’nin ilk grup toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında yerel seçimleri işaret ederek İstanbul ve Ankara vurgusunda bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN KAPISI AÇIK

Erdoğan konuşmasında; “MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakı'ndaki tüm ortaklarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Türkiye Yüzyılı destanını Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacak ve gelecek nesillere armağan edeceğiz. Ülkenin ve milletin istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese, ortaklarımızın da rızası şartıyla Cumhur İttifakı'nın kapısı açıktır” dedi.

ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN

Konuşmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Kendilerinden başka kimseye tahammülü olmayan faşist zihniyet bu son hezeyanının bedelini inşallah 2024 Mart seçimlerinde de ödeyecek. Anadolu insanının ferasetinden nasibini almamış olanlar suçu kendilerinde aramak yerine hala millete yüklemeye kalkıyor. Meclis çatısı altında niçin yer bulamadıklarını sorgulamak yerine milli iradenin temsilcisi olan gazi Meclisimize hürmetsizlik ediyorlar. Kimse hiçbir partiye ve adaya tıpış tıpış oy vermek mecburiyetinde olmadığını göstermiştir. Seçimden sonra olup bitenleri, koltuk kavgalarını, kirli pazarlıkları hep birlikte görüyoruz. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin” ifadelerinde bulundu.

GENEL MERKEZ YÖNETİMİMİZ GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Geçtiğimiz hafta 4. Olağanüstü Büyük Kongre'mizi yaptık. Hemen ardından yaptığımız MKYK toplantımızda MYK'mızı da oluşturduk. İnşallah 2024 seçimlerine bu MKYK ve MYK'mızla birlikte hazırlanacağız. Olağan kongremizde ise genel merkez yönetimimizi performans ve temsil odaklı bir anlayışla elbette tekrar gözden geçireceğiz. En önemli kriterin mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde elde edilecek sonuçlar olduğunu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

İSTANBUL VE ANKARA

Konuşmasında yerel seçimleri işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan; “İstanbul ve Ankara başta olmak üzere yeni şehirlerde milletimizi gerçek belediyecilikle tanıştırana kadar bize durmak duraksamak yok. Adım atılmadık vatan toprağı bırakmayacağız. Unutmayın, bizim bıraktığımız her boşluk muhalefetin yalanlarıyla doldurulacaktır. Muhalefet kadrolarının milletten kopuk, çığırtkan tavrı sizleri şaşırtmasın. Bunlar hep böyleydi. Sadece iyi birer tiyatro oyuncusu oldukları için dışarıya karşı farklı bir duruş ve söylem sergiliyorlardı. Bunların gündeminde sadece belediyelerin asansörlerine kimin bineceği vardı” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber